Karmakiller

2015.08.05. 10:00

Miért pont olyan a sorsod, amilyen? A Karmakiller egy olyan igaz történet, ami sokkal durvább és izgalmasabb, mint amit a hollywoodi forgatókönyvírók kitalálhatnának. Felfedi azt is, hogy miért és milyen előzmények szőtték meg ezt a sorsot életeken át. Garantáltan máshogy nézel majd az életedre!

video nyelve: magyar

A könyvet megvásárolhatod a tvhelyett.hu/aname oldalon.

A megrendítő történetben, melyet Balázs Valéria Anamé tár elénk, saját magunkra ismerhetünk, lelki fejlődésünk mérföldkövei köszönnek ránk. A kalandregénynek is beillő könyvben a sors rendeződését követhetjük nyomon, átlátva, hogy mindennek oka és eredője maga a szeretet, és hogy a legnagyobb szenvedés is a fejlődésünk szolgálatában áll.

Az írónő kézzelfogható valósággá teszi a karma miszticizmusát, miközben olyan kérdések megválaszolására ösztönöz történetével, amelyekkel életutunk más irányt vehet. Segít minket, hogy saját válaszainkra találjunk, megfejtsük, kik vagyunk valójában, honnan jöttünk és mit kell tanulnunk a saját életünkből.

A kétezres évek Vörös Oroszlánja.

Ezzel a felütéssel promótálja a Bioenergetic kiadó újdonságát. Nocsak – mondtam magamban – ez azért elég merész kijelentés bárkitől is. Már csak azért is izgatottan vettem kézbe a tiszteletpéldányt, mert Szepes Mária műve igen nagy hatást gyakorolt rám anno és sokat segített önismeretemben.

Ami elsőre feltűnt, hogy ez a kiidvány jóval vékonyabb, mint a Vörös Oroszlán. Ez persze gyanakvást ébresztett bennem, hogy is lehetne ez akkor olyan. Az első oldal elolvasása után megértettem. Szívem hevesen kezdett verni az együttérzéstől  és rögtön rántott magával a könyv sodra, amiből csak az álom tudott “felébreszteni”. Lényeg a lényeg három éjjel olvastam el ezt a magával ragadó életuta(ka)t és nagyon tetszett. Anamé nagyon világosan ábrázolja, miként kapcsolódnak egymáshoz az előző életeink történései, szereplői. Mindezt felfűzi arra az általa képviselt tudásra, hogy minden élettörténés a csakrarendszerünk energiaállapotának függvénye.

A legnagyobb különbség a Vörös Oroszlán és e könyv közt az volt számomra, hogy míg az előbbi részletesen bontja ki a különböző életek cselekményeit, addig itt a megfigyelő szemszögébe helyezkedve a különböző életek történései kivonatolva vannak leírva, azzal a céllal, hogy figyelmünk a kapcsolódások okságára terelődjön. Egyszerűen, logikusan, ítélkezés nélkül, szeretettel vonja le Anamé a következtetéseket, hogy miképp és miért történtek vele különböző életeinek különböző vagy épp nagyonis hasonló cselekményei.

A hangoskönyvet felolvasta: Bognár Anna
A felvételt készítette Szentmihályi Gábor, a Michel-Sound Stúdióban. www.michelsound.hu

Amennyiben a hangoskönyv hallgatása cselekvésre ösztönöz téged, akkor nézz körül Anaménál: www.anamejoga.hu / www.facebook.com/anamekundaliniprogram . Én jóideje járok jógaóráira és csak ajánlani tudom mindenkinek.